Alt til skole og fritid hos Skoletilbehør

Har du børn i skolealderen som skal have alt til skolegangen snart, eller har de bare smidt noget væk. Det sker jo ofte at børn glemmer noget i skolen, i bussen eller bare et eller andet sted. Hos Skoletilbehør kan I finde alle de praktiske ting som er nødvendige for at gå i skole.

 

Det behøver ikke at være dyrt at anskaffe nyt penalhus, madkasse og drikkedunk eller gymnastikpose. Hos skoletilbehør.dk finder du masser af gode tilbud hele tiden. Så kig forbi, der er også legetøj, spil og krea ting til hygge om aftenen, i weekenderne og i ferierne.

 

Selvfølge er der mest skoleudstyr på skoletilbehør.dk. Så mangler dit barn et penalhus eller bare indhold til penalhus så som blyanter, tusser, blyantsspidser, viskelæder, passer, lineal eller andre nødvendigheder. Så finder du det alt sammen hos Skoletilbehør til rigtige gode priser.

 

Det giver sig selv at, at du kan finde alt muligt andet til skolegangen her også. Der er et stort udvalg af skoletasker, mad og drikke udstyr fra Sistema, gymnastikposer og masser af flotte strækbare bogbind som er enormt nemme at bruge.

Skoletaske og penalhus

Når du nu skal have et penalhus til dit barn eller børn, kan du jo kigge på skoletaskerne også. Mange gange fås de 2 ting nemlig med samme tema, og det er jo fedt. For så ved dit barn altid hvilket penalhus det har. Så tag et kig på skoletaskerne og måske gymnastikposerne når I har fundet det perfekte penalhus. Et helt tema sæt er bare så blæret.

 

Lige nu er TOPMODEL penalhusene et Hit hos pigerne og i den serie har vi ikke skoletasker endnu, kun små rygsække til de små klasser. Der er dog stadig mulighed for at få et farve tema kørende, da der er mange ensfarvede strækbare bogbind og Sistema drikkedunke & madkasser kommer ofte i flere farver. 

 

Til drengene er der Avengers serien eller NASA ting med fede motiver. Det skal siges at der er lidt lidt til drengene i flere kategorier, det arbejder vi på. For de skal også have muligheden for et tema sæt eller bare at få de fede skolesager, som de kan lide.

Andre spændende ting

Der er rigtig mange praktiske skoleting i shoppen og det bedste er, at det meste også kan bruges til fritidsaktiviteter. Bare lad ungerne rende rundt med deres skoletasker på ferie herhjemme eller udenlands. Så kan I altid finde dem. Brug gymnastikposen til både skole og fritid, så sparede I lige noget der. Det samme gælder børnenes drikkedunk og madkasse, de er super til at have med på ture ud i landet. Eller til træning. Så skal I ikke have ekstra købt ind for børnene bruger det de kender og kan lide.

 

Så kig forbi webshoppen og find alt hvad I skal bruge til skolegangen. Det fortryder I ikke.