Gør 10. klasse til det bedste skoleår på Efterskole!

Det skal være sjovt og lærerigt at gå i skole! Mange vælger, at tage på efterskole efter 9. klasse og det er der rigtig god grund til. En efterskole er et fantastisk sted, hvor du skaber venner for livet samtidig med, at du får mulighed for at dyrke det du brænder for, hver eneste dag. Er du glad for at være aktiv og elsker, at få pulsen helt i top? Så kan det være, at en aktiv efterskole vil blive det bedste skoleår for dig! Læs med her og bliv inspireret til den rigtige efterskolestart for dig.

Hvordan finder jeg den rigtige efterskole?

I Danmark har vi over 200 forskellige efterskoler, så der er virkelig nok at tage af! Nogle efterskoler har mange blandede fag, andre er fokuseret på noget bestemt som for eksempel teater, musik, fodbold eller journalistik. Når du skal vælge efterskole, handler det om, at finde ud af, hvad din passion er. For på efterskole kommer du til, at dyrke netop denne passion som dit hovedfokus hver eneste dag! Elsker du at være aktiv? Så findes der en masse fantastiske efterskoler, som tilbyder linjefag specifikt fokuseret på alt det aktive, pulsophøjende og action spækkede!

Prøv en helt ny aktiv efterskole!

Der findes mange efterskoler, hvor det fysisk aktive er i fokus. Fodboldlinjer, dans, gymnastik og meget mere. Det fedeste ved efterskoler er, at du kan vælge ud fra lige nøjagtig din personlige passion og få lov til at dyrke den hver dag. Leder du efter en aktiv efterskole? Efterskolen PLAY i Grindsted er en eksamensfri efterskole, hvor der fokuseres på alt det sjove og aktive! På denne aktive efterskole finder du linjefagene dansk, musik, håndbold, badminton og design og konstruktion. Er du passioneret for disse aktive og sjove fag? Så er Efterskolen PLAY med sikkerhed noget for dig!

En efterskole med leg og læring

Efterskolen PLAY er en skole, hvor der fokuseres på læring gennem leg. Den der er aktiv er også den der lærer, derfor kommer du på denne efterskole til at bruge din krop, hænder og hjerne til aktivt at udvikle dine færdigheder. På efterskolen vil du få en legende tilgang til læring, som vil tage alt det kedelige væk fra skolebænken. Motivationen for læring styrkes, når der leges, grines og eksperimenteres. Derfor fokuserer denne efterskole på at forstærke dine kompetencer inden for de aktive fag, samtidig med, at du har det sjovt!

Bliv en af de første elever på Efterskolen PLAY

Er du interesseret i sjov læring på en aktiv efterskole? Efterskolen PLAY åbner i august 2023 til alle, der er interesserede. Du kan tilmelde dig allerede i dag via et online tilmeldingssystem, og blive en af de første elever på Efterskolen PLAY. Det er nemt og hurtigt at udfylde den online formular, og så har du allerede plantet de første frø til at starte dit nye efterskoleeventyr. Er du klar til at få pulsen op? Tilmeld dig på Efterskolen PLAY og glæd dig til at starte på en sjov og aktiv efterskole.